Zomerfestijn

Het Bewonersplatform Wateringse Veld organiseert ook dit jaar naast het Loopfestijn weer een Zomerfestijn.  Een groot evenement waar zo’n 3.000 tot 4.000 bezoekers worden verwacht. Het wordt een waar ontmoetingsfeest. Met, naast de bekende klimtoren en springkussens, ook informatietafels, stands, sportactiviteiten, demonstraties en optredens. Een mooie kans om zichtbaar te zijn voor elkaar en voor de wijk.

Het Zomerfestijn vindt plaats op zondag 16 juni 2024 in het Vlietpark (Santiagosingel te Hoge Veld) van 10.00 tot 15.00 uur. 

Wilt u deelnemen aan het Zomerfestijn?
De opzet van het Zomerfestijn is om zoveel mogelijk wijkbewoners, wijkverenigingen en instanties met elkaar bekend te maken. Dé gelegenheid om in een prettige omgeving elkaar te ontmoeten en van informatie te voorzien en/of mogelijk ook zelf een activiteit aan te bieden.

Verenigingen en stichtingen kunnen een informatietafel met 2 stoelen reserveren, we vragen € 25,– bijdrage voor de kosten.

Voor €10,- extra kan er gebruik gemaakt worden van elektra om lichtapparatuur aan te sluiten, u dient dan zelf een verlengkabel van ongeveer 25 meter mee te nemen.

Als u wilt deelnemen aan het Zomerfestijn met een informatietafel of u wilt een optreden of een activiteit wilt verzorgen, dan kunt u zich aanmelden via de mail info@wateringseveld.nl.

Het aantal tafels is beperkt, het kan voorkomen dat enkele aanmeldingen niet gehonoreerd kunnen worden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 22 april a.s. Wees er dus snel bij!

Graag onderstaande informatie in uw mail vermelden:

  • Naam organisatie / vereniging
  • Soort ondernemer / activiteit / informatie
  • Gegevens contactpersoon: naam, adres, telefoonnummer en mailadres
  • Elektra aansluiting nodig bij tafel / Standplaats: zo ja, graag wattage vermelden
  • Eventuele bijzonderheden te vermelden / vragen

Het Zomerfestijn wordt altijd gecombineerd met het Wateringse Veld Loopfestijn.