Ondernemers

Ondernemer, groot en klein?
Op het Loopfestijn kan jouw bedrijf goed zichtbaar zijn!

Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en tegelijkertijd een goed doel ondersteunen? Het Wateringse Veld Loopfestijn biedt een unieke kans om jouw merk te verbinden met een positief en energiek evenement dat jong en oud aanspreekt.

Door deel te nemen aan het Loopfestijn, word je niet alleen een sponsor van een goed doel, maar krijg je ook de kans om je bedrijfsnaam te laten schitteren in de spotlight van free publicity. Dit is jouw kans om je zichtbaarheid te vergroten en een blijvende impact te maken.

Maar dat is nog niet alles! Het Loopfestijn is niet zomaar een evenement. Het is een bron van gezondheid en vitaliteit, zowel fysiek als mentaal. Laat je medewerkers en klanten zien dat jouw bedrijf geeft om hun welzijn door deel te nemen aan deze energieke happening.

Bovendien is het Loopfestijn meer dan alleen een stukje wandelen of rennen door de wijken van het Wateringse Veld. Het is een sociale beweging, een kans om de gemeenschap te verbinden en nieuwe relaties op te bouwen. Met onze Social Run moedigen we mensen aan om elkaar te ontmoeten, te wandelen of hardlopen en plezier te hebben.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij het Wateringse Veld Loopfestijn en laat jouw bedrijf stralen terwijl je bijdraagt aan een gezondere, gelukkigere gemeenschap. Wij hebben vier fantastische kansen.

Wat betekent dat voor jouw onderneming?

 1. Banner & Pak je Podium

Hang je spandoek op de hekken bij de start en finish en word een sponsor van dit geweldige evenement. Daar blijft het niet bij – grijp de kans om jouw pitch te houden op het grote podium met een 2 minuten durende pitch die de harten van duizenden bezoekers kan veroveren. Dus pak je podium!

Met naar schatting 4.000 enthousiaste deelnemers, fotografen, lokale media en gemeenteraadsleden uit Den Haag en omliggende gebieden, is dit dé gelegenheid om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Wil je als ondernemer gezien worden in het bruisende Wateringse Veld en omgeving? Klaar om je klantenkring een flinke boost te geven? Dan is dit wellicht je moment om in de spotlights te staan. De investering is €300,-. Dit is eventueel aftrekbaar. Neem direct contact op via info@wateringseveld.nl

 1. Sponseren van groepen wandelaars of hardlopers

 Als ondernemer begrijp je dat zichtbaarheid en betrokkenheid in de maatschappij belangrijk zijn voor het succes van jouw bedrijf. Maar wat als we je vertellen dat er een manier is om meer te bereiken dan alleen een banner op een evenement? Maak kennis met de Social Run: een unieke kans om jouw eigen team van personeel, vrienden, familie en kennissen te mobiliseren voor een gezamenlijk doel.

Stel je voor: jouw eigen samengestelde groep die meeloopt, gekleed in T-shirts met jouw merk erop. Dit is niet alleen een kans om jouw bedrijf te promoten, maar ook om teambuilding te stimuleren en een positieve impact te hebben op de gemeenschap.

Productiviteit begint bij vitaliteit!

Een gezond lichaam is dé sleutel tot meer energie, focus en productiviteit – allemaal cruciaal voor succesvol ondernemerschap. Door deel te nemen aan de Social Run investeer je niet alleen in de gezondheid van jouw team, maar ook in hun welzijn, betrokkenheid en vitaliteit.

Dus ren naar ons en laat zien dat jouw bedrijf niet alleen draait om winst, maar ook om mensen en gemeenschap. Doe mee aan de Social Run en maak een verschil, terwijl je jouw bedrijf op de kaart zet als een ware baken van betrokkenheid en succes.

Het inschrijfgeld per persoon ligt tussen de €6.50 en €10,-. Kijk hier voor alle afstanden en routes. 

 1. Wél meedoen maar kun je geen wandelaars of hardlopers vinden?

We begrijpen heel goed dat je als ondernemer aan alles wil meedoen, maar niet de tijd óf capaciteit hebt om dit te organiseren. Wij kennen buurtbewoners die graag willen wandelen of hardlopen voor de fun maar het inschrijfgeld net iets te duur vinden. Daarom maken we dan ook graag de verbinding tussen welwillende ondernemers en enthousiaste wandelaars en hardlopers. Wij bieden je ook de mogelijkheid om toch gezien te worden tijdens de 4 buurten Social Run van 5 kilometer.

Wat als wij bijvoorbeeld vijf buurtbewoners met jouw T-shirts tóch kunnen laten meewandelen of hardlopen? Zo maken we de echte verbinding tussen jouw bedrijf en de bewoners. Het enige wat je hiervoor moet doen, is minimaal twee weken vantevoren bij ons 5 T-shirts met jouw logo afleveren en natuurlijk het inschrijfgeld van €8,- voor 5 personen, dus €40,- via de website aankopen. Lijkt dit je ook een makkelijkere manier om mee te doen? Lees en bekijk de route van de 4 buurten Social Run wandelen of 4 buurten Social Run hardlopen en bestel zo snel mogelijk het inschrijfgeld. Let wel: deze manier van sponsoring wordt veel gebruikt en vol is vol.

 1. Doneren

Er zijn ook ondernemers die al goed bekend en zichtbaar zijn en toch sociaal maatschappelijke goede doelen willen steunen.

We doen een oproep aan ondernemers bij Stichting Weerwolfhuizen te ondersteunen. Sinds de oprichting op 7 januari 2019 hebben zij hart en ziel gestoken in het ondersteunen van jongeren met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Met het toegewijde team, onder leiding van Roland de Wolf, hebben zij het eerste Weerwolfhuis in Nederland gerealiseerd, met 13 appartementen aan de Laan van Wateringse Veld in onze wijk.

Het doel is duidelijk: zij willen jongeren die getroffen zijn door hersenletsel een alternatief bieden voor een leven in een verpleeghuis. Elk jaar lopen duizenden jongeren dit letsel op, en te vaak belanden ze in een omgeving die niet geschikt is voor hun herstel en ontwikkeling.

Wij geloven dat dit anders kan. Met jouw hulp kunnen we meer Weerwolfhuizen realiseren, meer jongeren de kans geven op een leven van hoop en herstel.

Wij vragen iedereen die zich geroepen voelt om het goede werk te ondersteunen door te doneren. Jouw bijdrage zal direct impact hebben op de levens van deze jongeren en hun families, en het verschil maken tussen een leven van beperkingen en een leven van mogelijkheden.

Samen kunnen we het verschil maken. Laten we deze jongeren de kans geven op een toekomst vol potentieel en hoop. Doneer hier

Wat krijgt de iedere deelnemer?

 • Startnummer
 • Medaille
 • Digitale finish – en parcoursfoto’s
 • Water aan de finish
 • Tijdwaarneming middels klokken
 • Toegang tot het Zomerfestijn
 • Na de loop een gratis pannenkoek

Contact voor ondernemers: info@wateringseveld.nl