Sponsoren

HOOFDSPONSOR

FYSIOTHERAPIE WATERINGSE VELD

Wij helpen u graag vooruit. Fysiotherapie Wateringse Veld is een wijkpraktijk. Wij werken samen en zitten onder een dak met Ergotherapie- en Oefeningstherapie Wateringse Veld. Dit zorgt ervoor dat wij u makkelijk en snel kunnen doorverwijzen naar onze collega specialisten, waardoor we u sneller en beter kunnen helpen aan uw klacht. 

HILGERSOM

Wij willen advies geven aan klanten die geïnteresseerd zijn in hun persoonlijke financiële situatie en het best mogelijke hieruit willen halen. Door veel tijd te investeren in persoonlijke aandacht voor onze klanten zijn wij in staat de financiële vertrouwenspersoon te worden van onze klanten. Onze klanten kunnen altijd op ons terugvallen in iedere levensfase, bij iedere gebeurtenis.

I FIORI

Zoals u kunt verwachten is onze passie het creëren van opvallend, creatief en decoratief bloemwerk. Een stijlvol boeket, mooi bloemstuk of bijvoorbeeld een sfeervolle aankleding van dinertafels met kleine bloemarrangementen, wij zien het als een uitdaging. Grotere bloemstukken en specifieke wensen worden in overleg met u op bestelling gemaakt en desgewenst ook bezorgd. Wij vertalen uw wens in een creatief en fleurig resultaat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u absoluut kwalitatief hoogwaardig bloemwerk aanbieden.

7 dagen per week geopend
Specialist in rouwarrangementen. Groot assortiment bloemen, planten en plantarrangementen voor binnen en buiten. Ruime keuze in kant en klare boeketten. Bezorgservice.

Laan van Wateringse Veld 1507,  Den Haag

HEALTH ME

Health Me helpt jou om je persoonlijke doelen te realiseren. Wil je afvallen, sterker worden of van die blessure afkomen? Health Me is er voor iedereen! Onze toestellen helpen je om je doel veilig en efficiënt te behalen. Onze coaches geven je een extra duwtje in je rug. Door de Milon cirkel ben je maar 35 minuten bezig, waardoor je jouw doelen sneller kunt behalen.

THE FEMALE GYM

NM is de eerste vrouwensportschool in Rijswijk en omgeving. NM is centraal gelegen in Rijswijk nabij het station en winkelcentrum De Boogaard. De vraag naar een professionele en georganiseerde sportschool voor vrouwen neemt toe. Vrouwen willen meer bewegen, of het nu de werkende vrouw is of de huisvrouw.

KINDEROPVANG 2SAMEN

2Samen maakt kinderopvang tot een echt waardevolle tijdsbesteding voor uw kind! Al 80 jaar gaan wij de uitdaging aan om de hoogste kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat ieder kind en elke ouder zich bij ons thuis voelt. We zien ernaar uit om u en uw kind(eren) binnenkort te mogen begroeten in één van onze kindercentra! Benieuwd wie wij zijn?